Webbinar – Finansiell jämställdhet

tis 4 jun 2024 Öppet för alla

Beskrivning

– så fattar du beslut du mår bra utav!

Webbinar med Sandra Lillienberg från 60plusbanken och Cecilia Frölund, grundare till Cefund - boka in den 4 juni klockan 18.30.

Förr i tiden var det fult att prata om pengar – i dag är det en nödvändighet. Speciellt för kvinnor som ofta halkar efter vad gäller ägande, inkomster och sparanden. För hur kommer det sig att vi pratar jämlikhet på många olika områden men ofta glömmer bort att prata om den finansiella jämlikheten?

Ta del av ett inspirerande och lärande webbinar, där vi ger inspiration kring hur man som kvinna kan tänka kring sin ekonomi. Vi pratar om hur situationen ser ut för många kvinnor idag. Hur kan samhället jobba mer proaktivt för att kvinnor inte ska halka efter? Och hur ska du kunna fatta bra ekonomiska beslut som du mår bra utav?

Våra gäster och föreläsare för detta webbinar är Sandra Lillienberg, Operativ chef, Bluestep Bank och 60plusbanken, med vision att öka den finansiella inkludering i samhället och Cecilia Frölund, grundare och rådgivare på Cefund, som jobbar med långsiktig kapitalrådgivning för att hjälpa individer att nå sina finansiella mål.

Varmt välkommen att boka din plats!

Kvällens moderator: Pamela Andersson

Dag: Tisdagen den 4 juni

Tid: 18.30 – 19.30

Medlemspris 60 kr (övriga 100 kr)

Plats: Online i din mobil, surfplatta eller dator

Anmälan senast den 2 juni

Registreringslänk till detta webbinar skickas till din e-postadress den 3 juni. Anmälan är bindande.

Tänk på! Att även om du inte kan närvara live den 4/6, kan du – om du registrerar dig via länken den 3 juni – se webbinariet i repris när det passar dig


Datum & tid

2024-06-04 18:30:00

Plats

Digitalt, - -

Pris

100 kr (60 kr för medlemmar)

Hantera dina evenemang med Föreningssupport Föreningssupport